DenizBank'ın tarımda pazar payı yüzde 39'a ulaştı

DenizBank'ın tarımda pazar payı yüzde 39'a ulaştı

DenizBank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

DenizBank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Koçak, "Tarıma verilen her desteğin ülkemizin geleceğine yapılan yatırım olduğu bilinci ile ilk günden bu yana çiftçilerimizin hayatlarına değer katmayı amaçladık." diye konuştu.


Tarım sektöründe yüzde 39 pazar payı ile özel bankalar arasında lider olduklarını ifade eden Koçak, sektöre verdikleri destekle ilgili şunları söyledi:

"9 milyar TL'yi aşan tarım kredimiz, 1 milyonu aşan çiftçi müşterimiz ve özel bankalar arasında yüzde 39'luk pazar payımızla sektördeki liderliğimizi devam ettiriyoruz. Sahip olduğumuz vizyon, tarımın sadece üreticilerimizin geçimlerini sağladıkları bir kanal değil, büyük bir ekonomik faaliyet alanı ve stratejik bir sektör olarak ele alınmasını kaçınılmaz kılıyor. Tarıma verilen her desteğin ülkemizin geleceğine yapılan yatırım olduğu bilinci ile ilk günden bu yana çiftçilerimizin hayatlarına değer katmayı amaçladık. Bu özel gün vesilesiyle, tüm üreticilerimizin Dünya Çiftçiler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum."

Öte yandan DenizBank, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlamak üzere çiftçilere özel yenilikçi kampanyalar düzenliyor.

Mayıs ayı boyunca sürecek kampanyalar kapsamında, tarımsal kredi ve sigorta ürünlerinde sunulacak avantajların yanı sıra Üretici Kart'ını ilk kez kullanacak çiftçiler de özel fırsat ve indirimlerden yararlanabilecek.

    



ETİKETLER:
DEĞERLENDİR:
YORUMLAR
  • Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

YORUM YAP